Den udskårne kanin krydres med salt og peber, og brunes i olie/smør. Svits finthakket løg og knust hvidløg let og kom det i gryden sammen med bouillonen. Det småsnurret nu i ca. 30-40 min. under låg. De rensede peberfrugter fintstrimles og kommes i gryden sammen med kvarte flåede tomater, timian, hakket persille og pulveriserede. laurbærblade. Kog videre ved svagt blus til kødet er mørt. Jævn skyen og smat til med krydderier.
Serveres med safranris, eller almindelige løskogte ris tilsat en knivsp. safran eller ½ tsk. gurkemeje.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7070 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider