Kanin med ærter og majs

Kanin med ærter og majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.kanin
 salt
 peber
0.5 citron saften heraf
1-2 spsk.friskhakket estragon eller tsk. tørret
150 g.baconterninger
 olie/smør til stegning
1 stortløg
1 dåseflåede tomater
2 dl.ærter
2 dl.majs
 
 
Opskrift:
Kaninen deles i 6-8 stykker, gnides i citronsaft, estragon, salt og peber. Brun kødet i 3 spsk. olie/smør, og læg det over i en stegegryde. Baconterningerne og det finthakkede løg svitses gyldne, og hældes sammen med saften fra tomatdåsen over kødet (evt. manglende væde erstattes med bouillon). Lad det snurrer under låg i ca. 30 min. De flåede tomater, ærter og majs tilsættes. Der smages til med krydderierne. Retten står over varmen til alt er mørt.


karakterer:
Opskriften er vist 7832 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu