friskhakket estragon eller tsk. tørret1-2 spsk. friskhakket estragon eller tsk. tørret
150
g.
baconterninger150 g. baconterninger
olie/smør til stegning olie/smør til stegning
1
stort
løg1 stort løg
1
dåse
flåede tomater1 dåse flåede tomater
2
dl.
ærter2 dl. ærter
2
dl.
majs 2 dl. majs
Opskrift:
Kaninen deles i 6-8 stykker, gnides i citronsaft, estragon, salt og peber. Brun kødet i 3 spsk. olie/smør, og læg det over i en stegegryde. Baconterningerne og det finthakkede løg svitses gyldne, og hældes sammen med saften fra tomatdåsen over kødet (evt. manglende væde erstattes med bouillon). Lad det snurrer under låg i ca. 30 min. De flåede tomater, ærter og majs tilsættes. Der smages til med krydderierne. Retten står over varmen til alt er mørt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7575 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider