Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaningullasch med urter

Kaningullasch med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
5-600 g.kaninsmåkød
 olie til stegning
1 stortløg
½ porrer
1-2 gulerødder
2 fedhvidløg
2-3 laurbærblade
1 spsk.mild paprika
2 spsk.koncentreret tomatpuré
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet skæres i terninger. Løget snittes fint, gulerødderne skæres i terninger, og porren skæres i tynde skiver. Kødet brunes i varm olie med lidt af paprikaen. Grønsagerne blandes med det brunede kød. Tilsæt paprika, laurbærblade, knust hvidløg, tomatpuré, samt salt og peber. Kom vand på retten, kun så det lige dækker. Kog retten til kødet er mørt. Skum jævnligt under kogningen. Saucen smages til og jævnes.

Serveres med kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7321 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu