Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spansk kaningryde

Spansk kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.kaninsmåkød
2 storeløg
1-2 fedhvidløg
2 tsk.paprika
1 tsk.timian
½ tsk.pulveriserede. laurbærblad
 saft af en citron
 olivenolie
 bouillon
½ tsk.safran
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Kødet skæres i pæne terninger, drysses med krydderierne og vendes i en blanding af 2-3 spsk. olie og citronsaft. Kødet trækker 2-3 timer på et køligt sted.

Løgene skiveskæres. Kødet duppes med køkkenrulle og brunes i varm olie sammen med løgene. Det hele småsimrer ved svag varme i ca. 15 minutter. Kogende bouillon hældes over. Den knuste hvidløg kommes i retten sammen med salt, peber og safran. Retten småsimrer endnu i ca. 45 minutter. Saucen smages til og jævnes.

Serveres med løse ris eller lune flûtes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10935 gange,
og udskrevet 191 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu