Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i urtesauce med nudler

Kanin i urtesauce med nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
5-600 g.skært kaninkød
 smør/olie til stegning
1/4 selleri
1 pastinak
1 gulerod
1 porre
1 tsk.karry
 salt
 dl.bouillon
1 pilsner
150 g.nudler
1 bdt.persille
 
 


Opskrift:

Kaninkødet skæres ud i tynde skiver og brunes i smør/olie på begge sider. Porren snittes fint, guleroden, selleri og pastinak skæres i små terninger. Grøntsagerne svitses et par minutter sammen med kødet. Bouillon og krydderier hældes over retten. Efter 3-4 minutter tilsættes pilsneren. Det hele bringes i kog, og nudlerne drysses i. Retten koger videre under låg ved svag varme i 25-30 minutter, eller til kødet er mørt. Smag til med karry og salt. Den finthakkede persille drysses over.

Serveres med grov flûtes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6044 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu