Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk gryde med kanin

Græsk gryde med kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kaninsmåkød
150 g.røget bacon
2 storeæg
2 fedhvidløg
 salt
 peber
4 gulerødder
5-6 dl.bouillon
4 spsk.rødvinseddike
200 g.ris
2 peberfrugter (rød eller grøn)
150 g.champignon
 smør/olie til stegning
 


Opskrift:

Kaninkødet skæres i pæne terninger. Bacon skæres i små terninger og steges sprøde i en pande, tag dem op og stil dem til side. Kaninkødet brunes i smør/olie på en pande. De finthakkede løg og knust hvidløg kommes ved, lad det småsimrer et par minutter. Det brunede kød og løg lægges over i en stegeso eller ovnfast fad. De rensede gulerødder skæres i skiver og kommes ved. Fordel den ristede bacon over retten. Drys med slat og peber og tilsæt bouillon og rødvinseddike. Læg låg på fadet/stegesoen, eller dæk med aluminiumsfolie. Stil fadet/stegesoen i ovnen ved 200 grader. Efter 30 minutter vendes risene i retten. Læg låg på og steg videre. Efter 1 times tid kommer man de skiveskårne champignoner og de fint strimlede peberfrugter i retten. Efter 10-15 minutter er retten færdig. Drys med friskkværnet peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 14230 gange,
og udskrevet 386 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-11-27 14:41:43
Det er en rigtig god måde at lave kanin på det smager fantastisk og vældigt nemt at tilberede.


  -  2013-07-07 17:09:11
Mon ikke der skulle have stået 2 løg, istedet for æg.


Annette Gramberg  -  2012-11-15 18:28:21
Hvad skal man bruge de 2 æg til?? og hvor mange løg skal der bruges??


Luna Lahrmann  -  2009-01-21 19:09:30
Udemærket ret... Lidt kedelig men kan sagtens piftes op med ekstra hvidløg, vilderis og en kvist timian... Et spørgsmål er dog hvad med de 2 æg ???? Hvor kommer de ind i billedet??


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad bruges æggene til


tv.nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
det smager vældig godt