en rest kogt eller stegt kaninkød en rest kogt eller stegt kaninkød
olie olie
paprika paprika
1-2
løg i skiver1-2 løg i skiver
3-4
peberfrugter (grøn og rød), skåret i ringe3-4 peberfrugter (grøn og rød), skåret i ringe
3-4
store
tomater delt i kvarte3-4 store tomater delt i kvarte
salt salt
peber peber
evt. 1 fed hvidløg evt. 1 fed hvidløg
hakket persille hakket persille
Opskrift:
Kødet varmes godt igennem i olien, der er tilsat paprika. Grønsagsblandingen svitses i 1 spsk. olie under stærk varme. Først de skivede løg, herefter peberfrugterne, og til sidst kommer man tomaterne i. Det hele svitses i 3-4 minutter, under omrøring. Det er vigtigt at grønsagerne bevarer deres sprødhed, uden at virke rå. Dæmp varmen, eller tag gryde af. Smag til med salt og peber og evt. 1 fed hvidløg.
Grønsagsblandingen fordeles portionsvis, læg kødblandingen i midten, og drys med hakket persille.
Serveres med ristet brød eller lune flûtes og kinesisk soja.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.7
(8 stemmer)
Opskriften er vist 8202 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider