Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i gelé med flødepeberrod

Kanin i gelé med flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :




Ingredienser:
 kanin forpart
 kraftben
 suppeviske
 salt
 
15 blade husblas pr l suppe
 kogte gulerødder
 blomkålsblanding
 


Opskrift:

Forparten og benene fra en ældre kanin koges sammen med et kraftben og en god suppeviske. Skal kun lige dækkes med vand. Tilsæt lidt salt. Kog ved svag varme, til kødet er mørt. Skum suppen jævnligt. Tag kødet op og sæt det hele til afkøling. Suppen sies og smages til, den må gerne være kraftig men ikke for salt.

Mens suppen afkøles, pilles kødet fra benene og skæres i små terninger. Til 1 liter suppe bruges 15 blade husblas. Kogte gulerødder deles på langs og lægges i en randform, med en smule af den lunkne suppe over. Herefter sættes det til afkøling.

Når suppen er stivnet lægges halvdelen af kødet og den kolde blomkålsblanding i randformen. Fyld mere suppe på og sæt til afkøling. Resten af kødet og blomkålsblandingen kommes i. Fyld efter med den sidste suppe. Formen sættes til afkøling 4-5 timer eller til næste dag.

Før servering løsnes retten i kanten af randformen, og dyppes i varmt vand et øjeblik. Herefter vendes retten ud på et fad.

Serveres med flødepeberrod og lune flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6423 gange,
og udskrevet 57 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu