Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i kinakål/bønnespirer og kinesisk soja

Kanin i kinakål/bønnespirer og kinesisk soja, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.skært kaninkød
2 spsk.smør/olie
1 stortløg
1 porre
3-4 stilkebladselleri
400 g.kinakål el. hvidkål
10-15 skivedechampignon
250 g.bønnespirer
3 dl.bouillon
 kinesisk soja
 


Opskrift:

Kødet skæres i tynde strimler og dampes i varm smør/olie, må ikke brunes. Tilsæt finthakket løg, de tyndskårne bladselleri, den fintsnittede kål og porreringe. Det hele dampes i et par minutter under omrøring, må ikke brunes. Bouillon og skiveskårne champignons kommes i. Lad det småsimre i et par minutter. Herefter tilsættes bønnespirerne. Smag til med salt, peber og kinesisk soja. Bønnespirerne varmes kort og retten er færdig.

Serveres med grovflutes og kinesisk soja.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6808 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu