Kødet skæres i tynde strimler og dampes i varm smør/olie, må ikke brunes. Tilsæt finthakket løg, de tyndskårne bladselleri, den fintsnittede kål og porreringe. Det hele dampes i et par minutter under omrøring, må ikke brunes. Bouillon og skiveskårne champignons kommes i. Lad det småsimre i et par minutter. Herefter tilsættes bønnespirerne. Smag til med salt, peber og kinesisk soja. Bønnespirerne varmes kort og retten er færdig.
Serveres med grovflutes og kinesisk soja.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7317 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider