Kanin i kinakål/bønnespirer og kinesisk soja

Kanin i kinakål/bønnespirer og kinesisk soja, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.skært kaninkød
2 spsk.smør/olie
1 stortløg
1 porre
3-4 stilkebladselleri
400 g.kinakål el. hvidkål
10-15 skivedechampignon
250 g.bønnespirer
3 dl.bouillon
 sojasauce
 
Opskrift:
Kødet skæres i tynde strimler og dampes i varm smør/olie, må ikke brunes.

Tilsæt finthakket løg, de tyndskårne bladselleri, den fintsnittede kål og porreringe. Det hele dampes i et par minutter under omrøring, må ikke brunes.

Bouillon og skiveskårne champignons kommes i. Lad det småsimre i et par minutter. Herefter tilsættes bønnespirerne. Smag til med salt, peber og sojasauce. Bønnespirerne varmes kort og retten er færdig.

Serveres med grovflutes og sojasauce.


karakterer:
Opskriften er vist 7930 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu