Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagsfad med kanin

Grønsagsfad med kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kogt/stegt kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
 En rest kogt eller stegt kaninkød
1 løg
4 porre
3 stilkebladselleri
1 kg.faste kartofler
4 dl.hvidvin eller bouillon
 
 


Opskrift:

De skrællede kartofler skæres i tynde skiver, løget snittes fint, porrerne skæres i tynde ringe, og bladsellerien snittes i fine strimler. Halvdelen af kartoflerne blandes med grønsagerne og lægges i et velsmurt ovnfast fad. Kødet lægges over, krydres med salt og peber. Hvidvin eller bouillon hældes ved. Små smørklatter lægges oven på retten. Fadet sættes i ovnen ved 225 grader i 1-1 1/4 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8411 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu