Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaningryde med paprika og bacon

Kaningryde med paprika og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
 salt
 peber
 olie/smør til stegning (kan bruge hvidløgsolie)
150 g.bacon i tern/strimler
1 stortløg
1-2 fedhvidløg (kan undlades)
1-2 spsk.mild paprika
½ tsk.karry
3-4 dl.grøntsags bouillon
3-5 dl.piskefløde
1 dåsehakkede flåede tomater med chili
 
 


Opskrift:

Partér kaninen i passende stykker, brun bacon let i en dyb pande eller stegegryde tilsæt olie/smør og brun kaninstykkerne. Tag kødet op (ikke bacon) og svits de finthakkede løg og knust hvidløg, til det er let gylden, tilsæt paprika og karry, brun lidt. Tilsæt så bouillon, fløde og flåede tomater. Saucen koges igennem, jævnes og smages til. Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.

Serveres med Løse ris, evt. spaghetti eller nudler. Plus Italiensk brød eller flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9421 gange,
og udskrevet 315 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu