Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaningryde med paprika

Kaningryde med paprika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :




Ingredienser:
1 kanin á 1,2-1,5 kg
 salt
 peber
 olie/smør til stegning
1 stortløg
1-2 fedhvidløg
1-2 spsk.mild paprika
3 dl.bouillon
3 dl.fløde
4 spsk.koncentreret tomatpuré.
 


Opskrift:

Patér kaninen i passende stykker, brun dem let i en dyb pande eller stegegryde i olie/smør. Tag kødet op og svits de finthakkede løg og den knuste hvidløg let gylden, til paprika og brun den lidt, inden bouillon, fløde og tomatpuré kommes ved. Saucen koges igennem, jævnes og smages til. Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.

Serveres med: Løse ris, evt. spaghetti eller nudler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7124 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu