Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Køkkenskriverens grønsagsgryde

Køkkenskriverens grønsagsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
5-600 g.kaninsmåkød
 olie til stegning
1/4 selleri
3-4 gulerødder
1 grøn peber
3-4 kartofler
3 tomater
 dl.vand
 salt
 peber
 Kikoman eller kinesisk soya
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Kødet skæres i små terninger og brunes i varm olie, vær ikke for fedtet med olien. Selleri, gulerødder og kartofler snittes fint og kommes i gryden, sammen med krydderierne og vand. Gryden står nu over jævn varme i ca. 45 min. Tomaterne skæres i kvarte og tilsættes 10 minutter før den er færdig. Retten smages til og jævnes let. Serveres i fad drysset med finthakket persille.

Hertil serveres lune flutes eller løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7103 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu