Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bondegryde

Bondegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kaninsmåkød
1 stortløg
1-2 fedhvidløg
5 peberkorn
5-6 dl.vand
3-400 g.kartofler
3 gulerødder
½ selleri
1 porrer
 salt
 peber
½ tsk.kommen
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Kødet skæres i terninger og kommes i kogende vand, der er tilsat grofthakket løg og peberkorn. Kog under låg ved svag varme i ca. 40 minutter. Tag kødet op og si suppen. Kom kødet i suppen igen sammen med skrællede skiveskårne kartofler, selleri skåret i terninger og gulerødder der er skåret i tynde skiver. Drys med kommen, salt og peber. Lad retten småsimre i ca. 30 minutter.

Den færdige ret drysses med hakket persille.

Serveres med groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 28072 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
God opskrift. Erstattede kaninkødet med skært svinekød.