Bondegryde

Bondegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kaninsmåkød
1 stortløg
1-2 fedhvidløg
5 peberkorn
5-6 dl.vand
3-400 g.kartofler
3 gulerødder
½ selleri
1 porrer
 salt
 peber
0.5 tsk.kommen
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger og kommes i kogende vand, der er tilsat grofthakket løg og peberkorn. Kog under låg ved svag varme i ca. 40 minutter. Tag kødet op og si suppen. Kom kødet i suppen igen sammen med skrællede skiveskårne kartofler, selleri skåret i terninger og gulerødder der er skåret i tynde skiver. Drys med kommen, salt og peber. Lad retten småsimre i ca. 30 minutter.

Den færdige ret drysses med hakket persille.

Serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 31050 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
God opskrift. Erstattede kaninkødet med skært svinekød.