Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i Wok

Kanin i Wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
600-700 g.kaninsmåkød
150 g.røget bacon
2 peberfrugter
250 g.broccoli
1 agurk
1 bdt.radiser
3 storetomater
200 g.bønnespirer
3 spsk.kinesisk soya
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kaninkødet og bacon skæres i terninger, broccoli deles på langs, agurken skæres i små tynde stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, tomaterne skæres i både og radiserne i tynder skiver.Worken vames op til den er meget varm, tilsæt olie. Broccolien steges under hurtig omrøring til den er knap mør. Det er vigtig, at grønsagerne bevarer sprødheden uden at virke rå. Peberfrugterne, radiser, agurk, bønnespirer og tomater steges i denne rækkefølge. Grønsagerne skubbes op på siden af worken, eller de tages op efterhånden som de steges. Tilsæt mere olie og steg bacon ok kød. Herefter blandes grønsagerne godt med kødet. Smag til med salt, peber og kinesisk soya.

Serveres med lune flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 7885 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu