Kaninkødet og bacon skæres i terninger, broccoli deles på langs, agurken skæres i små tynde stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, tomaterne skæres i både og radiserne i tynder skiver.Worken vames op til den er meget varm, tilsæt olie. Broccolien steges under hurtig omrøring til den er knap mør. Det er vigtig, at grønsagerne bevarer sprødheden uden at virke rå. Peberfrugterne, radiser, agurk, bønnespirer og tomater steges i denne rækkefølge. Grønsagerne skubbes op på siden af worken, eller de tages op efterhånden som de steges. Tilsæt mere olie og steg bacon ok kød. Herefter blandes grønsagerne godt med kødet. Smag til med salt, peber og kinesisk soya.
Serveres med lune flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.7
(22 stemmer)
Opskriften er vist 8466 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider