Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Broget kaningryde

Broget kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kaninsmåkød
2 store løg
 smør/olie til stegning
2 spsk.paprika
1-2 spsk.kinesisk soya
3 dl.langkornet ris
6-7 dl.bouillon
500 g.flåede tomater
500 g.majs med peberfrugter
500 g.grønærter
 salt
 peber
 
Opskrift:
De finthakkede løg, evt. 1-2 fede hvidløg, svitses i rigelig olie til løgene er let gyldne. Kødet brunes let. Ris og krydderier blandes godt med det hele. Saften fra tomaterne og bouillon hældes ved, og det hele småsnurrer under låg i ca. 25 min. Majs, ærter og kvarte tomater tilsættes, hæld evt. mere væske ved. Retten koger videre 10-15 min. Smag til med salt, peber og kinesisk soya.

Serveres i gryden pyntet med rød eller grøn peberfrugt. Giv lune flutes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10375 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu