Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sydhavskanin

Sydhavskanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
3 kg.kaniner, 2 stk. a 1,5 kg.
3 spsk.mel
2 tsk.salt
1 spsk.karry
 margarine
 
 Sauce:
1 stortløg
10 skiverbacon
1-2 spsk.karry
2 spsk.mel
1 stortsyrligt æble
2 spsk.tomatpuré
3 dl.bouillon
1 ds.ananas i stykker
1-2 spsk.citronsaft
 
 pynt:
1 rødt æble skåret i små snitter
 


Opskrift:

Start med karrysaucen. Skær løg og bacon i terninger og svits dem på få minutter i brunet margarine på en pande. Drys karry på og lad den svitse et øjeblik, før melet blandes i, sammen med revet æble og tomatpuré. Rør bouillon og ananaslage i og lad det koge ca. 10 minutter. Smag til med salt og bland ananasstykkerne i.

Skær kaninerne i portionsstykker. Bland mel med salt og karry i en plasticpose. Kom kødet i plasticposen og ryst den til alt er ensartet pudret. Brun kaninstykkerne i margarine og læg dem i et ovnfast fad. Fordel karrysaucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. pynt med æblesnitterne og server med kogte ris. Kan laves om formiddagen, sættes køligt og sættes i ovnen en god halv time før gæsterne kommer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7846 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu