kaniner, 2 stk. a 1,5 kg.3 kg. kaniner, 2 stk. a 1,5 kg.
3
spsk.
mel3 spsk. mel
2
tsk.
salt2 tsk. salt
1
spsk.
karry1 spsk. karry
margarine margarine
Sauce: Sauce:
1
stort
løg1 stort løg
10
skiver
bacon10 skiver bacon
1-2
spsk.
karry1-2 spsk. karry
2
spsk.
mel2 spsk. mel
1
stort
syrligt æble1 stort syrligt æble
2
spsk.
tomatpuré2 spsk. tomatpuré
3
dl.
bouillon3 dl. bouillon
1
ds.
ananas i stykker1 ds. ananas i stykker
1-2
spsk.
citronsaft1-2 spsk. citronsaft
pynt: pynt:
1
rødt æble skåret i små snitter1 rødt æble skåret i små snitter
Opskrift:
Start med karrysaucen. Skær løg og bacon i terninger og svits dem på få minutter i brunet margarine på en pande. Drys karry på og lad den svitse et øjeblik, før melet blandes i, sammen med revet æble og tomatpuré. Rør bouillon og ananaslage i og lad det koge ca. 10 minutter. Smag til med salt og bland ananasstykkerne i.
Skær kaninerne i portionsstykker. Bland mel med salt og karry i en plasticpose. Kom kødet i plasticposen og ryst den til alt er ensartet pudret. Brun kaninstykkerne i margarine og læg dem i et ovnfast fad. Fordel karrysaucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. pynt med æblesnitterne og server med kogte ris.
Kan laves om formiddagen, sættes køligt og sættes i ovnen en god halv time før gæsterne kommer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8535 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Line - 2020-02-14 18:12:31 Lækker opskrift!
Tusind tak for den!
- Vi laver den med kanin fra egen avl, og særligt når det er egne dyr vi anvender, er det meget vigtigt at hele processen går rigtig godt og det endelige måltid er indsatsen værd.
Tak!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider