Pappardelle al coniglio

Pappardelle al coniglio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400-500 g.pappardelle eller fettucini
300 g.kaninkød uden ben og fedt
1 rødløg
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
5 flåede tomater
2 stilkebladselleri
1 gulerod
1 tsk.Enebær
1 dl.rødvin
5 dl.bouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak og blend gulerod, selleri og rødløg. Knus enebær og svits det sammen med grøntsagerne i olie. Skær kaninkødet i små stykker og brun det. Kom salt og peber i og lad det småsimre sammen med rødvinen og bouillonen. Tilsæt flåede tomater og lad det hele småsimre i ca. 1-2 timer. Kog pastaen og bland den i saucen





karakterer:
Opskriften er vist 9980 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu