Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pappardelle al coniglio

Pappardelle al coniglio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
400-500 g.pappardelle eller fettucini
300 g.kaninkød uden ben og fedt
1 rødløg
2 spsk.Koncentreret tomatpure
5 flåede tomater
2 stilkebladselleri
1 gulerod
1 tsk.Enebær
1 dl.rødvin
½ l.bouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak og blend gulerod, selleri og rødløg. Knus enebær og svits det sammen med grøntsagerne i olie. Skær kaninkødet i små stykker og brun det. Kom salt og peber i og lad det småsimre sammen med rødvinen og bouillonen. Tilsæt flåede tomater og lad det hele småsimre i ca. 1-2 timer. Kog pastaen og bland den i saucen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7785 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu