Skær kaninen i portionsstykker. Tril kødstykkerne i mel. Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne i små portioner ad gangen, så de bliver pænt brune. Læg dem i en gryde. Bland bouillon, timian og sennep og hæld det over kødet. Læg låg på og lad det simre i ca. 30 minutter. Tilsæt fløden når der mangler 10 minutter af kogetiden. Smag sovsen godt til med salt og peber.
Serveres med løse ris og salat til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 8355 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider