Norsk sennepskanin

Norsk sennepskanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Norge

NorgeKilde : Kaniner.info

Indsendt :

Ingredienser:
1 kg.kanin
3 spsk.mel
2 spsk.smør
3-4 dl.bouillon
3 spsk.fransk sennep
2 tsk.tørret timian
1 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær kaninen i portionsstykker. Tril kødstykkerne i mel. Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne i små portioner ad gangen, så de bliver pænt brune. Læg dem i en gryde. Bland bouillon, timian og sennep og hæld det over kødet. Læg låg på og lad det simre i ca. 30 minutter. Tilsæt fløden når der mangler 10 minutter af kogetiden. Smag sovsen godt til med salt og peber.

Serveres med løse ris og salat til


karakterer:
Opskriften er vist 8661 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu