Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Norsk sennepskanin

Norsk sennepskanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Norge

NorgeKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.kanin
3 spsk.mel
2 spsk.smør
3-4 dl.bouillon
3 spsk.fransk sennep
2 tsk.tørret timian
1 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Skær kaninen i portionsstykker. Tril kødstykkerne i mel. Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne i små portioner ad gangen, så de bliver pænt brune. Læg dem i en gryde. Bland bouillon, timian og sennep og hæld det over kødet. Læg låg på og lad det simre i ca. 30 minutter. Tilsæt fløden når der mangler 10 minutter af kogetiden. Smag sovsen godt til med salt og peber.

Serveres med løse ris og salat til







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 7714 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu