Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret kaningryde

Krydret kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
2 kg.kanin
50 g.smør
2 tsk.salt
1/2 tsk.peber
400 g.skalotteløg
2 grønne paprika
2 røde paprika
800 g.flåede tomater
3-4 dl.piskefløde
4 spsk.mel
1 spsk.paprikapulver
1 spsk.karry
1 spsk.citronsaft
 
 


Opskrift:

Skær kaninen i portionsstykker. Brun smørret let på en stegepande. Brun kødet i små portioner, så de bliver pænt brune overalt. Læg kødet i en gryde. Drys med salt og peber.

Rens løg og paprika. Skær paprikakødet i strimler og kom dem og løgene i gryden. Hæld tomater og 2/3 af fløden i. Lad gryden snurre ved svag varme i ca. 30 minutter eller til kødet er mørt.

Rør resten af fløden og melet til en jævning og rør den i gryden. Lad gryden koge 5 minutter mere. Smag til med paprika, karry og citronsaft.

Serveres med ris, kartofler eller spaghetti




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7556 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu