Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk kaningryde

Kinesisk kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Kina

KinaKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
2 grønne paprika
2 røde paprika
2 løg
2 gulerødder
1 dåsebambusskud
4 skiverananas
5 spsk.olie
 
 Sauce:
4 spsk.sukker
4 spsk.sayasauce
2 spsk.vin
2 spsk.vineddike
4 spsk.tomatpuré
2 spsk.maizenamel
2 dl.bouillon
 
 


Opskrift:

Kaninkødet skæres i terninger. Paprika,ananas og løg skæres også i passende terninger. Del gulerødder og bambusskud i både. Varm olien i en gryde og put alle grønsagerne der i. Lad dem snurre til de er blanke. Bland alle ingredienserne til saucen, undtagen maizenamel og bouillon. Læg kødet op i gryden til grønsagerne, hæld saucen over og kog op. Lad det snurre til kødet er mørt. Jævn med maizenamel udrørt i bouillon.

Retten serveres med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (31 stemmer)

Opskriften er vist 9522 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mogens Lauridsen  -  2008-02-09 10:48:54
Fortjener virkelig en god karakter. Utroligt at en ret kan tilberedes uden brug af salt og peber og så stadig ikke blive fersk i smagen. Jeg byttede vinedikken om med rød balsamico og af vin blev der brugt rød (Shiraz). En virkelig fornøjelse med basmati-ris, der suplerer den fint.


Rikke  -  2007-03-09 09:54:56
Retten kan også fint laves med hare