Kaninen deles i pasende stykker. Spækkes med persille. Kødstykkerne brunes hurtigt i margarine.Krydderierne og vand eller suppe hældes ved. kødet steger sagte under låg ca. 45 minutter. Anrettes på et varmt fad.
Skyen koges hurtigt ind med fløde , smages til og jævnes.
Saucen serveres til kødet sammen med hvide kartofler og agurkesalat..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 10489 gange, og udskrevet 212 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider