Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin som julemad

Kanin som julemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
3 kg.kanin, 2 stk a 1,5 kg.
6 æbler
250 g.svesker
100 g.margarine
4 bouillonterninger
 
 


Opskrift:

Kaninkroppene fyldes med de skrældede æbler og svesker og bindes sammen. Brunes til de er gyldne der hældes 1 1/2 l vand med de 4 bouillonterninger på og de steges videre i ca 1 1/2 time. Tilsæt kulør og jævn saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 14288 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lillemor  -  2011-10-29 03:48:43
Det må vi have til jul. Især nu da vi alle i familien er vilde med kanin og datteren har endelig fået smag for det selvom hun begyndte at blive vegetar, hæhæ


Jesper  -  2007-08-25 14:01:30
Jeg tilsatte sovsen lidt rødvin, ribsgelé og små tern af stegt bacon, hvilket selvfølgelig gjorde retten lidt mere "vildt"-agtig, men mmmm, lækkert! -Det er engod idé at fylde kaninerne med frugt, da de ellers nemt bliver lidt tørre.


Naboerne  -  0000-00-00 00:00:00
Gerne dybfrossen kanin