kanin, 2 stk a 1,5 kg.3 kg. kanin, 2 stk a 1,5 kg.
6
æbler6 æbler
250
g.
svesker250 g. svesker
100
g.
margarine100 g. margarine
4
bouillonterninger4 bouillonterninger
Opskrift:
Kaninkroppene fyldes med de skrældede æbler og svesker og bindes sammen. Brunes til de er gyldne der hældes 1 1/2 l vand med de 4 bouillonterninger på og de steges videre i ca 1 1/2 time. Tilsæt kulør og jævn saucen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(20 stemmer)
Opskriften er vist 15047 gange, og udskrevet 176 gange.
Kommentarer
Lillemor - 2011-10-29 03:48:43 Det må vi have til jul. Især nu da vi alle i familien er vilde med kanin og datteren har endelig fået smag for det selvom hun begyndte at blive vegetar, hæhæ
Jesper - 2007-08-25 14:01:30 Jeg tilsatte sovsen lidt rødvin, ribsgelé og små tern af stegt bacon, hvilket selvfølgelig gjorde retten lidt mere "vildt"-agtig, men mmmm, lækkert! -Det er engod idé at fylde kaninerne med frugt, da de ellers nemt bliver lidt tørre.