Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin med urter

Kanin med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
700 g.kanin el. kylling
 hvidvin
 salvie
 rosmarin
 hvidløg
 provence krydderi
 salt
 peber
 olivenolie
 
 


Opskrift:

Rosmarinkviste, pillede hvidløgsfed og salvieblade lægges i bunden af et ildfast fad, kaninen, der er skåret i store stykker lægges ovenpå urterne, rigeligt med olivenolie hældes over kaninen, som krydres med salt. Fadet sættes i en 220 grader varm ovn. Når retten er brunet efter ca. ½ time, hældes hvidvin og provence-krydderi + peber over kaninstykkerne. Stykkerne vendes og lidt stegsky hældes over. Retten steger færdig i ca. ½ time.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8165 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mulle1604  -  2007-01-05 19:38:17
220 grader er for stærk varme i en time, men dæmp varmen til 180 grader efter 1/4 time.. og så prøv at putte kørvel (frisk) i også...