Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin med pasta

Kanin med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
 Pastadej:
100 g.durumhvedemel
200 g.økologisk hvedemel
2 spsk.olivenolie
2,5 dl.lunken vand
 
 Kaninragout:
1,2 kg.kanin
2  fennikel
1"2 citron
 frisk rosmarin
3 dl.hvidvin
4 fedhvidløg
1 spsk.peperoncino
100 g.spæk
100 g.smør
 


Opskrift:

1. dag:
Bland melet i en stor skål. Tilsæt salt og olie samt vand lidt efter lidt. Ælt dejen til en glat og smidig dej. Stil den på køl natten over.

2. dag:
Pastaen rulles ud i pølser, og der formes små kugler med tommelfingrene. Pastaen koges i 10 min. i 5 l saltvand.

Skær kaninen i små stykker og vend den i mel. En varm gryde tilsættes olivenolie og peperoncino. Kaninstykkerne tilsættes og brunes. Stykker af fennikel, hvidløg og rosmarin tilsættes sammen med spæk. Hvidvin og ca. 2 dl vand hældes over. Lad det småsimre under låg, til kaninen er mør. Smag til med citron, salt, peber og smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7806 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu