Kanin med græskar i sennepsauce

Kanin med græskar i sennepsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
2 tsk.kommen
1200 g.kaninkød skåret i mindre stk
4 fedhvidløg
125 g.smør
1 kg.græskar, skrællet u/ kerner skåret i små stykker
2 tsk.grønne peberkorn
4 tsk.dijonsennep
1.5 dl.hvidvin el. Cider
1.5 dl.piskefløde
 salt
 glatbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme. Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min. Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele, så porrene lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek. Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt. Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep, Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt. Læg et tætsluttende låg på og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/4 time. Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker. Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20 - 30 min. i ovnen


karakterer:
Opskriften er vist 7345 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu