kaninkød skåret i mindre stk 1200 g. kaninkød skåret i mindre stk
4
fed
hvidløg 4 fed hvidløg
125
g.
smør 125 g. smør
1
kg.
græskar, skrællet u/ kerner skåret i små stykker 1 kg. græskar, skrællet u/ kerner skåret i små stykker
2
tsk.
grønne peberkorn 2 tsk. grønne peberkorn
4
tsk.
dijonsennep 4 tsk. dijonsennep
1 1/2
dl.
hvidvin el. Cider 1 1/2 dl. hvidvin el. Cider
1 1/2
dl.
piskefløde 1 1/2 dl. piskefløde
salt salt
glatbladet persille til pynt glatbladet persille til pynt
Opskrift:
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme. Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min. Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele, så porrene lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek. Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt. Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep, Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt. Læg et tætsluttende låg på og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/4 time. Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker. Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20 - 30 min. i ovnen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7102 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider