Kanin i vin og sennep

Kanin i vin og sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
3-4 porre
3-4 kvisteblegselleri
3-4 gulerødder
1 persillerod
1-2 kvistetimian
1-2 laurbærblade
 olivenolie
200 g.bacon i tren
 Sennep
0.5 flaskehvidvin
2 dl.hønsebouillonsalt og peber
 
Opskrift:
Den rensede kanin parteres i mindre stykker, som vendes i melet. Grøntsagerne skæres i små tern. Baconterningerne svitses sprøde i olivenolie, tages op med en hulske o g lægges på fedtsugende papir. Kaninstykkerne smøres nu med sennep og brunes godt af i olie/baconfedt. Grøntsagerne kommes ved og svitses med i et par minutter, inden vin og bouillon hældes ved sammen med krydderierne. Det hele simrer i en times tid, indtil kaninen er mør. Saucen kan evt. jævnes en smule og man kan servere brød eller persilledryssede kogte kartofler til.

Pynt med de sprøde bacontern og drik samme hvidvin, som er anvendt til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 11278 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-11 09:15:30
Dejlig opskrift, men jeg er ikke vild med laurblade.