kaninlår i mindre stykker600 g. kaninlår i mindre stykker
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
fed
hakket hvidløg2 fed hakket hvidløg
1
løg i tern1 løg i tern
2
stilke
bladselleri i tern2 stilke bladselleri i tern
2
dl.
hvidvin2 dl. hvidvin
8
dl.
hønsebouillon8 dl. hønsebouillon
400
g.
båndpasta400 g. båndpasta
2
spsk.
dijonsennep2 spsk. dijonsennep
500
g.
fine ærter500 g. fine ærter
Opskrift:
Steg kaninkødet i olivenolie ved god varme i en stegegryde, til det har taget farve. Tag kødet op og skru lidt ned for varmen. Kom hvidløg, løg og bladselleri i gryden og sauter til løgene er klare. Læg kaninkødet tilbage i gryden, krydr med salt og peber, og hæld hvidvin ved. Lad hvidvinen koge ind til det halve. Spæd så med bouillon, læg låg på og lad retten simre til kaninkødet er mørt, 30-40 min. Kog pastaen knapt mør efter anvisning på posen. Tag kaninstykkerne op og si bouillonen. Bland pasta, bouillon, sennep og ærter og giv det et kort opkog.
Server kaninkød og pasta med ærter på forvarmede tallerkner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9490 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
torsten bille - 2008-11-07 14:28:52 Hvorfor står der kaninlår i opskriften? Skal det ikke bare være kaninkød? Der står heller ikke noget om, hvad man skal gøre med den suppe, det hele bliver kogt i. Og så synes jeg, at der er alt for meget både af pasta og af ærter, så meget spiser man da ikke. Men bortset fra det var resultatet udmærket.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider