Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i sennepsauce

Kanin i sennepsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kaninlår i mindre stykker
2 spsk.olivenolie
2 fedhakket hvidløg
1 løg i tern
2 stilkebladselleri i tern
2 dl.hvidvin
8 dl.hønsebouillon
400 g.båndpasta
2 spsk.dijonsennep
500 g.fine ærter
 
 


Opskrift:

Steg kaninkødet i olivenolie ved god varme i en stegegryde, til det har taget farve. Tag kødet op og skru lidt ned for varmen. Kom hvidløg, løg og bladselleri i gryden og sauter til løgene er klare. Læg kaninkødet tilbage i gryden, krydr med salt og peber, og hæld hvidvin ved. Lad hvidvinen koge ind til det halve. Spæd så med bouillon, læg låg på og lad retten simre til kaninkødet er mørt, 30-40 min. Kog pastaen knapt mør efter anvisning på posen. Tag kaninstykkerne op og si bouillonen. Bland pasta, bouillon, sennep og ærter og giv det et kort opkog.

Server kaninkød og pasta med ærter på forvarmede tallerkner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8625 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

torsten bille  -  2008-11-07 14:28:52
Hvorfor står der kaninlår i opskriften? Skal det ikke bare være kaninkød? Der står heller ikke noget om, hvad man skal gøre med den suppe, det hele bliver kogt i. Og så synes jeg, at der er alt for meget både af pasta og af ærter, så meget spiser man da ikke. Men bortset fra det var resultatet udmærket.