Kanin i kål på norsk

Kanin i kål på norsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Norge

NorgeKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
2 løg
1 rød paprika
500 g.hvidkål
1 tsk.groft peber
 Lidt salt
 smør
 
 
Opskrift:
Kaninen deles op i portionsstykker. Hæld så meget kogende vand over, at det dækker kødet. Skær løg, kål og paprika i stykker og hæld det i gryden sammen med peber og salt. Lad det koge i godt en time. Jævn med lidt mel, hvis nødvendigt.

Server med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11355 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-25 08:29:25
Rigtigt!

  -   2007-10-25 08:27:08
husk det skal være cilles kanin

  -   2007-05-31 13:54:38
lyder som en kopi af får i kål fra Norge