Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i kål på norsk

Kanin i kål på norsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Norge

NorgeKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
2 løg
1 rød paprika
1/2 kg.hvidkål
1 tsk.groft peber
 Lidt salt
 smør
 
 


Opskrift:

Kaninen deles op i portionsstykker. Hæld så meget kogende vand over, at det dækker kødet. Skær løg, kål og paprika i stykker og hæld det i gryden sammen med peber og salt. Lad det koge i godt en time. Jævn med lidt mel, hvis nødvendigt.

Server med kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8963 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Andreas  -  2007-10-25 08:29:25
Rigtigt!


Martin  -  2007-10-25 08:27:08
husk det skal være cilles kanin


Norge  -  2007-05-31 13:54:38
lyder som en kopi af får i kål fra Norge