Kanin i kål på norsk
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Norge Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen deles op i portionsstykker. Hæld så meget kogende vand over, at det dækker kødet. Skær løg, kål og paprika i stykker og hæld det i gryden sammen med peber og salt. Lad det koge i godt en time. Jævn med lidt mel, hvis nødvendigt.
Server med kartofler. |
|
Opskriften er vist 11637 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2007-10-25 08:29:25 Rigtigt! Martin - 2007-10-25 08:27:08 husk det skal være cilles kanin Norge - 2007-05-31 13:54:38 lyder som en kopi af får i kål fra Norge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne