Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saltimbocca af svinemørbrad

Saltimbocca af svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
800 g.svinemørbrad
4 skiverrøget skinke (gerne parmaskinke)
 salvie
 salt
 peber
 kødsnor
 
 Kartoffeltærte:
4 bagekartofler
2 æg
1 dl.fløde
 timian
 basillikum
 salvie
 salt
 peber
1 porre
 
 Druesauce:
0.5 løg
100 g.blå druer
4 dl.brun kalvefond
1 dl.fløde
 frisk persille
 maizena
 
 Garniture:
2 gulerødder
1 grønsquash
 


Opskrift:

Svinemørbraden afpudses for hinder og sener og flækkes på langs. Bankes ud til en tykkelse på ca. ½ cm og derpå lægges 2 skiver røget skinke. Krydr med salvie salt og peber.

Rulles sammen og bindes med kødsnor. Svinemørbraden brunes godt på alle sider og steges færdig i ovnen i ca. 10-15 min.

Kartoffeltærte:
bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn v.190 g. i ca. 30 min.

Druesauce:
løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min. Saucen jævnes med maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille.

Anretning:
Svinemørbraden skæres i brede skiver på tværs og anrettes dekorativt på varme tallerkener med saucen og de tournerede grønsager. Kartoffeltærten serveres á part.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 24360 gange,
og udskrevet 987 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu