Kanin i karry

Kanin i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.kanin skåret i passende stykker
0.5 tsk.stødt ingefær
30 g.mel
2 hakkede løg
2 hakkede sure æbler
30 g.baconfedt
1 tsk.salt
1 spsk.karry
1.25 kopgrønsagssuppe
 mælk fra en halv kokosnød
 revet kød fra en halv kokosnød
 
 
Opskrift:
Gnid kaninen med ingefær og mel. Svits løg og æbler i fedtet, til de bliver gyldne. Tilsæt kaninen, salt karry. Rør godt og tilsæt grønsagssuppen og kokosmælken. Lad det simre i ca. 1 1/2 time. Tag kødet op og si sovsen og lad bring den i kog igen. Tilsæt kødet til gennemvarmning.

Serveres med revet kokosnød på toppen og placer en rand af ris rundt om kødet.


karakterer:
Opskriften er vist 11706 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu