Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i karry

Kanin i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin skåret i passende stykker
1/2 tsk.stødt ingefær
30 g.mel
2 hakkede løg
2 hakkede sure æbler
30 g.baconfedt
1 tsk.salt
1 spsk.karry
1 1/4 kopgrønsagssuppe
 mælk fra en halv kokosnød
 revet kød fra en halv kokosnød
 
 


Opskrift:

Gnid kaninen med ingefær og mel. Svits løg og æbler i fedtet, til de bliver gyldne. Tilsæt kaninen, salt karry. Rør godt og tilsæt grønsagssuppen og kokosmælken. Lad det simre i ca. 1 1/2 time. Tag kødet op og si sovsen og lad bring den i kog igen. Tilsæt kødet til gennemvarmning.

Serveres med revet kokosnød på toppen og placer en rand af ris rundt om kødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10253 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu