Parter kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber. Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde. Drys mel over og lad det brune med. Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten. Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min. Sæt derpå retten i ovnen ca. time ved 175. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden. Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen.
Serveres med lune flûtes eller løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10704 gange, og udskrevet 301 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider