Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i esdragon

Kanin i esdragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :




Ingredienser:
1,5 kg.kanin
2 gulerødder
1 løg
1/2 selleri
 salt
 peber
 krydderbuket (persille, timian, laurbærblad)
4 - 5 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
1 spsk.friskhakket esdragon
1 spsk.dijonsennep
1 dl.creme fraiche
 


Opskrift:

Del kaninen i mindre stykker, drys med salt og peber, brun dem i en gryde. Læg grøntsager og krydderurtebuketten ved, og småsteg kaninen i bouillonen en times tid. Tag kødet op, si suppen og tilsæt esdragon og fløde. Kog sovsen i ca. 5 minutter. Rør sennep og cremefraiche i - nu må den ikke koge igen - og smag til.

Server kødet i sovsen, gerne med råstegte kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8343 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Katrine og Lars  -  2014-06-15 09:45:10
Virkelig lækker ret! Vi brugte kaninracen Tysk vædder. Vi lagde grøntsagerne tilbage i sovsen sammen med kødet. Grøntsagerne var bløde (meget børne venlige) men ikke udkogte/smaskede. Det var virkelig lækkert!