Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i asparges

Kanin i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
2 bdt.hvide asparges
3 løg, eller 1 bundt nye løg
2 dl.Noilly Prat( fransk vermouth)
2 dl.fløde
 salt
 peber
 kørvel
 persille
 purløg
 
 


Opskrift:

Skær kaninen i stykker med en skarp kniv. Bove og køller deles i leddet, ryggen skæres i 4 stykker. Hovedet skæres af og koes med, men fjernes inden serveringen. Skræl løgene og snit dem fint. Skræl aspargeserne. Sæt skræller og ender over i en gryde med fløden og 2 dl vand. lad det simre i 20 min. Si væden fra.

Brun kaninstykker og løg i en tykbundet gryde, det skal bare gyldne, ikke branke. Kom vermouthen ved,og lad den koge næsten helt ind. Kom 2 dl vand, salt og peber og aspargesfløden ved og lad retten simre ved meget svag varme i ca. 30 min, eller til kaninen er akkurat gennemkogt, hvis den får mere bliver den tør. Tag kødet op og hold det varmt. Kom aspargeser­ne i gryden og lad dem koge i saucen til de er møre, ca.5 min. Hvis saucen er for tynd jævnes den en anelse med majsstivelse.

Server kaninen med aspargesstuvningen og nye kartofler drysset med persille og rigeligt kørvel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann  -  2014-09-22 19:46:47
Der er for meget vand i sovsen. Man kunne med fordel skrue op for Vermouthen men drastisk ned for vandet.