Kanin i asparges
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Skær kaninen i stykker med en skarp kniv. Bove og køller deles i leddet, ryggen skæres i 4 stykker. Hovedet skæres af og koes med, men fjernes inden serveringen. Skræl løgene og snit dem fint. Skræl aspargeserne. Sæt skræller og ender over i en gryde med fløden og 2 dl vand. lad det simre i 20 min. Si væden fra.
Brun kaninstykker og løg i en tykbundet gryde, det skal bare gyldne, ikke branke. Kom vermouthen ved,og lad den koge næsten helt ind. Kom 2 dl vand, salt og peber og aspargesfløden ved og lad retten simre ved meget svag varme i ca. 30 min, eller til kaninen er akkurat gennemkogt, hvis den får mere bliver den tør. Tag kødet op og hold det varmt. Kom aspargeserne i gryden og lad dem koge i saucen til de er møre, ca.5 min. Hvis saucen er for tynd jævnes den en anelse med majsstivelse. Server kaninen med aspargesstuvningen og nye kartofler drysset med persille og rigeligt kørvel. |
|
Opskriften er vist 12220 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2014-09-22 19:46:47 Der er for meget vand i sovsen. Man kunne med fordel skrue op for Vermouthen men drastisk ned for vandet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne