Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaningryde med sveskeblommer

Kaningryde med sveskeblommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
3 kg.kaniner 2 stk. a 1,5 kg
2 løg
2 dl.olie
1 dåsetomater eller 4 friske
1 laurbærblad
2 fedhvidløg
1/2 bundtpersille
20 smuttede let ristede mandler
1/2 dl.vand
1/2 tsk.friskmalet peber
2 tsk.salt
1 dl.jordnødder
20 sveskeblommer
 
 


Opskrift:

Skær kaninerne i passende stykker. Steg løgene let gyldne i olien og kom et laurbærblad i. Tilsæt 4 velmodne, hakkede tomater eller en dåse tomater. Læg kaninstykkerne ved og lad ragouten småkoge i ca 45 minutter. Knus to fed hvidløg uden at pille dem først og findel dem i en blender sammen med persille, de smuttede let ristede mandler og en 1/2 dl vand. Efter 45 minutter tilsætter man blandingen fra blenderen og lidt friskmalet peber og lader ragouten simre i endnu en halv times tid. Kom jordnødder og sveskeblommer i en kasserolle med lidt vand og lad det småkoge i fem minutter. Hæld vandet fra og kom blommer og jordnødder i kaningryden lige før serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7091 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu