kaniner 2 stk. a 1,5 kg3 kg. kaniner 2 stk. a 1,5 kg
2
løg2 løg
2
dl.
olie2 dl. olie
1
dåse
tomater eller 4 friske1 dåse tomater eller 4 friske
1
laurbærblad1 laurbærblad
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1/2
bundt
persille1/2 bundt persille
20
smuttede let ristede mandler20 smuttede let ristede mandler
1/2
dl.
vand1/2 dl. vand
1/2
tsk.
friskmalet peber1/2 tsk. friskmalet peber
2
tsk.
salt2 tsk. salt
1
dl.
jordnødder1 dl. jordnødder
20
sveskeblommer20 sveskeblommer
Opskrift:
Skær kaninerne i passende stykker. Steg løgene let gyldne i olien og kom et laurbærblad i. Tilsæt 4 velmodne, hakkede tomater eller en dåse tomater. Læg kaninstykkerne ved og lad ragouten småkoge i ca 45 minutter. Knus to fed hvidløg uden at pille dem først og findel dem i en blender sammen med persille, de smuttede let ristede mandler og en 1/2 dl vand. Efter 45 minutter tilsætter man blandingen fra blenderen og lidt friskmalet peber og lader ragouten simre i endnu en halv times tid. Kom jordnødder og sveskeblommer i en kasserolle med lidt vand og lad det småkoge i fem minutter. Hæld vandet fra og kom blommer og jordnødder i kaningryden lige før serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7728 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider