Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaningryde med bacon

Kaningryde med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
4 skiverrøget bacon i strimler
2 lilleløg skåret i kvarter
4 stilkebladselleri i skiver
2 spsk.hvedemel
 salt
 friskkværnet peber
8 stk.kaninkød a 100 g.
4 1/2 dl.varm hønsebouillon
 reven skal af 1 citron
50 g.svesker, spiseklare
2 spsk.hele sennepskorn
1 tsk.friskhakket timian
1 rødt æble skivet i både
25 g.grov hakket valnødder
3 spsk.youghurt naturel el. fløde
 
 pynt:
 persille
 


Opskrift:

Læg baconskiverne i en skål og svits 2 1/2 - 3 min. på højeste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min. på højeste effekt. Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grøntsagerne og kog i 5 min. på højeste effekt. Rør rundt efter 3 min. Tilsæt svesker, sennep og timian. Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt. Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt. Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min. Server drysset med friskhakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8616 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu