Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk kaningryde

Italiensk kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.kanin
3 spsk.mel
1 spsk.smør
2 tsk.fintskåret rosmarin
 salt
 peber
 
 Sauce:
4 ansjosfileter
3 fedhvidløg
2 dl.hvidvinseddike
 
 


Opskrift:

Skær kaninen i portionsstykker. Vend kaninstykkerne i mel. Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne lidt af gangen tå de får en fin farve.

Læg dem i en gryde. put salt, peber og rosmarin på. Mos anjosfileterne og hvidløgene i en lille skål til en fin pasta. Bland pastaen med hvidvinseddike. Giv blandingen et opkog i en lille gryde. Hæld saucen over over kaninstykkerne og lad det småsnurre i ca. 30 minutter. Spæd lidt vand til, hvis det ser tørt ud. Server gryden med løse ris eller spaghetti.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18228 gange,
og udskrevet 314 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu