Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svineskank med rodurter

Svineskank med rodurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Svineskank med rodurter, billede 4 Svineskank med rodurter, billede 1 Svineskank med rodurter, billede 2 Svineskank med rodurter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 svineskanke
2 gulerødder
2 pastinakker
1 storeller 2 små fennikel
50 g.bacon i tern
12 skalotteløg
12 mindre kartofler
 salt
 peber
1 spsk.honning
1 porter eller pilsner
1 rødbede
 
 Sauce
25 g.smør
 evt. ½-1 tsk citronsaft
 evt. kulør
 


Tilbehør:
Groft rugbrød evt. med smør
Opskrift:

Bestil skankene hos slagteren et par dage i forvejen. Skær gulerødder og pastinakker i skrå skiver. Skær fennikel i både. Svits bacon i en stegegryde eller en sautepande. Kom gulerødder, pastinakker, fennikel, pillede, hele løg og kartofler i . Læg kødet i gryden mellem grøntsagerne og tilsæt salt, peber og honning. Tilsæt øllet og lad det koge op. Læg låg på og lad det stege ved svag varme i ca. 2½ time. Tilsæt rødbede i tern og lad det koge yderligere ½ time til kødet er mørt.

Skær kødet i mindre stykker ved servering eller anret skankene hele på fade. Server grøntsagerne til. Lav sauce af skyen.

Sauce:
Si skyen og kog den ind til der er 2 dl. Tilsæt smør og kog til saucen har passende konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft, hvis saucen er for sød af honning. Tilsæt evt. kulør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 35513 gange,
og udskrevet 923 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda Olsen  -  2015-09-15 13:12:25
God kombi men forsteger grønsagerne i baconfedtet og tager dem op igen. De kommer i sammen med rødbederne, når der er en halv time tilbage.


Mathias  -  2015-06-12 10:28:44
det er for dårligt at der kun er svineskank


Erik  -  2015-04-20 17:51:38
Koge grøntsagerne i 3 timer i alt. Det må da være en fejl. De vil være nærmest purerede når tiden er gået.