Bedstemors kanin i rødvin

Bedstemors kanin i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.parteret kanin (kun ryg og bagben bruges)
1 hakket løg
 olivenolie
 smør
 salt
 peber
2 hele kanel
1 lille håndfuld hele nelliker
2 dl.sukker
 rødvin
 
Opskrift:
Brun løget i olivenolie og en smule smør. Læg kødet derned og brun på alle sider. Drys salt og peber over. Tilsæt kanel og nelliker. Drys sukkeret over retten og rør godt rundt. Til sidst hældes rødvin over retten, så kødet er næsten dækket. Tilsæt mere rødvin undervejs, hvis det skulle fordampe. Lad retten simre i 1-1½ time.


karakterer:
Opskriften er vist 25925 gange,
og udskrevet 630 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler ldit smag, måske appelsin vil være godt

Tove  -  0000-00-00 00:00:00
smager meget af kanel