Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bedstemors kanin i rødvin

Bedstemors kanin i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.parteret kanin (kun ryg og bagben bruges)
1 hakket løg
 olivenolie
 smør
 salt
 peber
2 hele kanel
1 lille håndfuld hele nelliker
2 dl.sukker
 rødvin
 


Opskrift:

Brun løget i olivenolie og en smule smør. Læg kødet derned og brun på alle sider. Drys salt og peber over. Tilsæt kanel og nelliker. Drys sukkeret over retten og rør godt rundt. Til sidst hældes rødvin over retten, så kødet er næsten dækket. Tilsæt mere rødvin undervejs, hvis det skulle fordampe. Lad retten simre i 1-1½ time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (47 stemmer)

Opskriften er vist 24386 gange,
og udskrevet 580 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler ldit smag, måske appelsin vil være godt


Tove  -  0000-00-00 00:00:00
smager meget af kanel