Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget kanin i butterdejsstang

Røget kanin i butterdejsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.champignon
100 g.røget kanin
175 g.flødeost
2 tsk.mild sennep
1 tsk.fransk sennep
1/2 tsk.salt
2-3 spk.klippet purløg, dild eller fint skåret porretop
1 pakkefrossen butterdej
 
 


Opskrift:

Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 minutter på en tør pande. Det røgede kaninkød skæres i terninger og kommes i en skål sammen champignon, flødeost, sennep, salt og grønt.

Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25 x 35 cm, og dejen lægges over på pladen . Fyldet fordeles på midten og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne bukkes først ind, og strimlerne flettes ind over hinanden, skiftevis fra venstre og højre side. Stangen pensles med æg.

Bagetid ca. 30-35 minutter ved ca. 200 grader







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7944 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gitte Sørensen  -  2009-01-25 18:25:30
Denne ret er meget lækker og den røgede kanin kan købes hos mig: www.avernakoe-geder.dk