klippet purløg, dild eller fint skåret porretop2-3 spk. klippet purløg, dild eller fint skåret porretop
1
pakke
frossen butterdej1 pakke frossen butterdej
Opskrift:
Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 minutter på en tør pande. Det røgede kaninkød skæres i terninger og kommes i en skål sammen champignon, flødeost, sennep, salt og grønt.
Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25 x 35 cm, og dejen lægges over på pladen . Fyldet fordeles på midten og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne bukkes først ind, og strimlerne flettes ind over hinanden, skiftevis fra venstre og højre side. Stangen pensles med æg.
Bagetid ca. 30-35 minutter ved ca. 200 grader
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8819 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
gitte Sørensen - 2009-01-25 18:25:30 Denne ret er meget lækker og den røgede kanin kan købes hos mig: www.avernakoe-geder.dk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider