Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ølbraiseret svineskank

Ølbraiseret svineskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 svineskanke á ca. 1200 g.
4 Gammel Carlsberg
1 porre
½ selleri
2 løg
2 gulerødder
 Saft og skal fra 1 appelsin
5 cm.kanelbark
40 g.ingefær
6 kardemommefrø
1 dl.maltsirup
 eddike
 maizena
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Rids skankene hele vejen rundt i sværen med en skarp kniv. Gnid salt, sirup og peber ind i kødet og lad det trække en times tid.

Bland øllet med kanel, ingefær, kardemomme, samt appelsinskal- og saft. Mariner kødet i 24 -48 timer. Vend undervejs.

Skær grøntsagerne groft ud. Kom skankene og grøntsagerne og marinaden i en gryde, kog op og skum grundigt.

Braiser kødet 3 - 4 timer til det er helt mørt i gryden eller endnu bedre i ovnen ved 150 grader.

Sigt skyen fra grøntsagerne og kog den ind til 5 - 6 dl, smag til med salt, peber og indkogt eddike. Jævn evt. saucen let med maizena.

Skær sværen og fedtet bort.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 38243 gange,
og udskrevet 1107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-09-01 11:38:01
gule ærter