Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brunkål med svineskank

Brunkål med svineskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brunkål med svineskank, billede 4 Brunkål med svineskank, billede 1 Brunkål med svineskank, billede 2 Brunkål med svineskank, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 halve letsaltede svineskanke
1 hvidkålshoved
100 g.sukker
 lidt smør
2 gulerødder
0.5 knoldselleri
1 løg, stukket med 2 hele kryddernelliker
5 l.kraftig flæskesuppe (bouillonterning + vand)
 salt
 peber
 
 
 


Opskrift:

Sukker brunes til karamel over svag varme. Tilsæt smørret. Heri brunes nu den groftsnittede kål.

De letsaltede svineskanke gives et hurtig opkog i spilkogende vand. Lægges herefter i braisergryde med urter og suppe.

Herpå kommes kålen og retten braiseres under låg i ovnen ved 200 grader C, ca. 2 timer (almindelig ovn). Trækker yderligere 30 minutter.

Kålen smages til med salt og peber og anrettes med skanke og urter.

Retten serveres med kogte hvide kartofler, rødbeder og sennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (30 stemmer)

Opskriften er vist 67930 gange,
og udskrevet 1375 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-12-11 15:53:59
savner at vide, hvor længe skanken skal koges...? antal kg/ g skank...


Plet  -  2014-10-25 15:30:35
Hvad er en braisergryde?