Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt svineskank

Sprængt svineskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 sprængte skanke
250 g.gulerødder
250 g.knoldselleri
250 g.persillerod
25 g.smør
1 spsk.frisk ingefær
5 hele allehånde eller 1/2 tsk stødt
1 stk.hel kanel
2-3 hele små tørrede chilli eller friske
1 kg.kartofler til mos
 Salt
 peber
1 bundtpersille
 


Opskrift:

Sprængte skanke skal bestilles hos slagteren et par dage i forvejen.

Giv skankene et opkog.

Skær grøntsagerne i tern og svits dem i smør i en stor gryde sammen med finthakket ingefær. Læg skankene på grøntsagerne, tilsæt letknust allehånde, de øvrige krydderier og 1 liter kogende vand. Kog skankene under låg ved svag varme til kødet er helt mørt - 2 1/2-3 timer. Kødet falder fra benene.

Kog kartoflerne møre og mos dem sammen med grøntsagerne fra skanken. Spæd med lidt siet suppe fra skankene til mosen har en passende konsistens og smag til med salt og peber.

Træk skindet af skankene, fjern fedt og ben og skær kødet i skiver. Server kødet med kartoffelurtemosen til. Pynt med persille - evt. friteret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17045 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu