Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegt svineskank

Grydestegt svineskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grydestegt svineskank, billede 4 Grydestegt svineskank, billede 1 Grydestegt svineskank, billede 2 Grydestegt svineskank, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.svineskank
 friske krydderurter (oregano, merian, basilikum etc.)
 salt
 peber
 kinesisk soya
 smør
 vand
 
 Sauce:
 hvedemel
 evt.piskefløde
 


Opskrift:

Svineskankerne brunes på alle sider i smør eller margarine i en tykbundet gryde. Der tilsættes et par deciliter vand, salt, peber, krydderurter og kinesisk soya tilsættes, og retten steger under låg i ca. 2 timer til kødet er mørt. Tilsæt mere vand undervejs, den må ikke koge tør.

Skankerne tages op, skyen filtreres, skummes for fedt og jævnes med mel.

Skankerne "strippes" for skind og fedt, og det reelle kød skæres fra benet. Køddet anbringes i sovsen.

Serveres med pillekartofler eller kartofelmos. Dertil syltede rødbeder, asier eller græskar.

Tips:

Der kan også bruges svineskank i skiver, så går det også lidt hurtigere med at få kødet mørt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 61796 gange,
og udskrevet 1614 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laila  -  2018-03-27 14:07:57
Smager himmelsk


Kasper  -  2008-12-11 19:51:22
Smager godt, er lidt svært at skære kødet fra benet