Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede grillstegte koletter med linsesalat

Marinerede grillstegte koletter med linsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 storekoteletter
 
 Marinade
0,5 dl.hvidvin
3 spsk.Olie
½ tsk.salt
2 tsk.knuste enebær
2 tsk.knuste rosa peberkorn
1 tsk.tørret timian eller 1 spsk frisk
½ citron i tynde skiver
3 spsk.hakket løn
1 -2 spsk.hylde blomster evt. tørret
 
 Linsesalat
2 dl.linser
1 fedhvidløg
2 skalotteløg
1 porre
2 gulerødder
2 pastinakker
2 tsk.olivenolie
 
 Dressing
1 spsk.Olivenolie
1 spsk.vand
1-2 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bland alle ingredienser til marinaden og vend koteletterne i, en ad gangen, til alt kødet er dækket. Stil det i kølskabet natten over - vend kødet nogle gange undervejs.

Tag kødet op af marinaden og dup det tørt med køkkenrulle.
Steg koteletterne på en varm grill 4-5 min. på hver side. Servér f.eks. med nye kartofler, en frisk grøn salat og linsesalat.

Linsesalat:
Kog linserne efter pakkens anvisning. Hak løg og hvidløg fint. Skær porre, gulerødder og pastinakker i små tern, stimler eller skiver. Sautér alle grønsagerne i en sautérpande med olivenolie og vend linserne i. Pisk dressingen sammen og vend den i salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12473 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu