Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kramsfugle

Kramsfugle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Kramsfugl - Kramsfugle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
12 stk.kramsfugle
 salt
 peber
150 g.fersk spæk
50 g.smør, margarine eller olie
½ l.suppe eller vand
 


Opskrift:

Fuglene flås eller plukkes, udtages, vaskes, tørres godt og opsættes. De ombindes med spækskiver, hvorefter de brunes i fedtstof og steges ¼ time, mens de stadig dryppes med den kogende suppe eller vand. Saucen tillaves som vildtsauce med fløde.

Kramsfugle bruges meget til garnering af andre retter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10124 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu