Kramsfugle

Kramsfugle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Kramsfugl - Kramsfugle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
12 stk.kramsfugle
 salt
 peber
150 g.fersk spæk
50 g.smør, margarine eller olie
½ l.suppe eller vand
 
Opskrift:
Fuglene flås eller plukkes, udtages, vaskes, tørres godt og opsættes. De ombindes med spækskiver, hvorefter de brunes i fedtstof og steges ¼ time, mens de stadig dryppes med den kogende suppe eller vand. Saucen tillaves som vildtsauce med fløde.

Kramsfugle bruges meget til garnering af andre retter.


karakterer:
Opskriften er vist 13814 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu