Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Urfugle

Urfugle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Urfugl - Urfugle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 stk.urfugle
 salt
 peber
375 g.kartofler
125 g.fersk spæk
50 g.smør, margarine eller olie
½ l.suppe eller vand
 


Opskrift:

Vinger og hoved afhugges, hvorefter fuglene flås, rengøres, tørres og fyldes med skrællede kartofler, opsættes, barderes.

De steges ved meget svag varme ca. 1½ time og dryppes stadigt. Man kan efter bruningen tilsættes jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 8331 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inge V.  -  2010-06-19 19:16:09
Urfuglen har været fredet i mange år og findes ikke længere i Danmark.


jægeren  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synes det er synd at flå en hønsefugl da urfugl er en efter min mening meget fornem spise. Man kan med stor fornøjelse bruge opskrifter på fasan, ryper, eller agerhøns.