Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ryper

Ryper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Rype

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
3 ryper
 salt
 peber
½ kg.kartofler
150 g.fersk spæk
50 g.smør eller margarine
½ l.suppe eller vand
 


Opskrift:

Vinger og hove afhugges. Fuglene flås og opskræres, indmaden udtages og bortkastes. Derefter vaskes fuglene, tørres, fyldes med skrællede kartofler, indgnides med salt og peber, opsættes og ombindes med spækskiver, hvorefter de brunes og kogende væske tilsættes. De steges ved meget svag varme ca. 1½ time og dryppes stadigt. Man kan efter bruningen tilsættes jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen. Kan garneres med fuglereder med salat og brunede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9233 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans  -  2010-10-18 13:15:41
Det er da en total mishandling af de stakkels fugle. Fylde med rå kartofler og ikke gemme den lækre indmad. Hold dig til grød og andet ikke krydret mad