Ryper

Ryper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 ryper
 salt
 peber
500 g.kartofler
150 g.fersk spæk
50 g.smør eller margarine
5 dl.suppe eller vand
 
Opskrift:
Vinger og hove afhugges. Fuglene flås og opskræres, indmaden udtages og bortkastes. Derefter vaskes fuglene, tørres, fyldes med skrællede kartofler, indgnides med salt og peber, opsættes og ombindes med spækskiver, hvorefter de brunes og kogende væske tilsættes. De steges ved meget svag varme ca. 1½ time og dryppes stadigt. Man kan efter bruningen tilsættes jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen. Kan garneres med fuglereder med salat og brunede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11960 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-18 13:15:41
Det er da en total mishandling af de stakkels fugle. Fylde med rå kartofler og ikke gemme den lækre indmad. Hold dig til grød og andet ikke krydret mad