Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paprika-schnitzler

Paprika-schnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 skinkeschnitzler(svinemørbrad kan også bruges)
0.5 dl.citronsaft til marinering
30 g.hvedemel
 lidt salt og peber
40 g.smør
 
 Paprikasauce:
150 g.bacon i tern
1 stortzitauerløg
20 g.smør
5 dl.bouillon
2 spsk.paprika
1 ds.flåede hakkede tomater
1 lille ds.tomatkoncentrat
 salt
 friskkværnet peber
 evt. meizena
 


Tilbehør:
løse ris.
Opskrift:

Skinkeschnitzlerne lægges i et fad. Dryppes med citronsaft og marineres heri i ca. 1 time.

Paprica sauce:
Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen. Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen. Tomatkoncentrat tilsættes. Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme.

Saucen jævnes evt. med meizena. Smages til med salt og friskkværnet peber. De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik.

Schnitzlerne tørres af, vendes i mel med salt og peber. Steges på panden ved jævn varme i 4 min. på hver side. De anrettes i et fad, saucen hældes over og serveres med løse ris.

Tips:

Hvis der bruges svinemørbrad, kan melet udelades.

Retten kan tilberedes i forvejen, så skal der bruges i ovnfast fad, som sættes i ovnen når gæsterne kommer, herved kan værten eller værtinden undlade at stå i køkkenet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 30772 gange,
og udskrevet 818 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu