Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snepper (Skovsneppe)

Snepper (Skovsneppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : VadeFugle - Sneppe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
6 snepper
 salt
 peber
150 g.fersk spæk
50 g.smør eller margarine
¾ l.suppe vand eller fløde
 


Opskrift:

Snepperne plukkes og rengøres, Hovedet kan flås, øjnene udstikkes, spise- og luftrør fjernes, indmaden udtages og anvendes til sneppebrød. Kun tarme og galdeblære bortkastes. Fuglene vaskes med et klæde, opvredet i lunkent vand.
Hovedet kan bøjes til siden og det lange, spidse næb stikkes gennem lårene. Kløerne afhugges og fødderne bøjes tilbage, så de ligger fast ind til kroppen.

Fuglene indgnides nu med salt og peber, ombindes med tynde spækskiver. Fedtstoffet brunes let, og fuglene brunes heri, indtil de er smukt lysebrune på alle sider.
Nu tilsættes den kogende væske, varmen dæmpes, og fuglene steges under låg ca. 1 time.

Ved anretningen hugges de igennem på langs og garneres med sneppebrød og stegte kartofler. Saucen laves som vildtsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 36521 gange,
og udskrevet 695 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2009-02-03 22:10:18
Hvorledes plukkes snepper.